Antena 3 CNN Life O fetiţă de cinci ani a murit subit în timp ce îi arăta mamei cât de repede poate să alerge. Ultimele ei cuvinte sunt cutremurătoare

O fetiţă de cinci ani a murit subit în timp ce îi arăta mamei cât de repede poate să alerge. Ultimele ei cuvinte sunt cutremurătoare

O fetiţă de cinci ani a murit subit în timp ce îi arăta mamei cât de repede poate să alerge. Ultimele ei cuvinte sunt cutremurătoare
Sursa foto: foto: pixabay.com
01 Dec 2016   •   00:05

O fetita de 5 ani din Anglia a murit in proximitatea scolii la care invata, la scurt timp dupa ce a rugat-o pe mama ei sa observe cat de repede poate sa alerge.
Lilly May Page-Bowden a murit la scurt timp dupa ce inima ei incetat sa mai bata, in timp ce mama sa, Claire Page, a venit sa o ia, dupa program, de la scoala din Berkshire, scrie ''The Mirror'', citată de stirileprotv.ro.

In timp ce se intrecea cu o colega, fetita a cazut pe spate si si-a dat ochii peste cap, incidentul intamplandu-se pe 15 mai 2014. La mai bine de 2 ani de la tragedie, o ancheta a fost pornita pentru a afla cauza mortii, si daca viata lui Lilly ar fi putut fi salvata de catre paramedicii care au intervenit.

Paramedicul Shannon Jacobs a fost prima care a ajuns la fata locului, dupa ce Lilly May s-a prabusit, a declarat ca a decis sa reusciteze un copil cu defibrillatorul, pentru ca i s-ar fi putut inrautati conditia. Dar potrivit specialistilor, in acordarea primului ajutor, acesta era primul pas de facut.

Jacobs nu mai tratase pana la momentul acela un copil care suferise de stop cardiac. Dupa ce fetita a fost urcata in ambulanta si au inceput metodele de resuscitare, un alt cadru medical retras din activitate, Rory Arrowsmith, s-a oferit sa o ajute pe Shannon si a folosit defibrilatorul.

Dupa moartea fetitei, s-a stability ca Lilly May suferea de sindromul de moarte subita cardiaca, iar potrivit mamei sale, membrii familiei au fost testati pentru a descoperi prezenta mutatiilor genetice, dar fara vreun rezultat concret. Audierea continua.
 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close