Antena 3 CNN Life O tânără de 19 ani a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu

O tânără de 19 ani a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu

O tânără de 19 ani a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Cand a mers la medic era prea tarziu
24 Oct 2017   •   11:36

O tânără de doar 19 ani  a murit de cancer de colon, după ce s-a prezentat la medic, iar doctorul i-a prescris medicamente care nu aveau legătură cu starea ei de sănătate. 

Megan Pryde era din Anglia și avea doar 19 ani când a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă și care nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei și i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Megan a mers la doctor a fost cauzată de constipația puternică și durerile severe de stomac. Cu toate acestea, medicul a hotărât că nu este ceva grav și i-a prescris câteva laxative ca tratament. Durerile la stomac se intensificau din ce in ce mai tare, astfel că părinții începeau să se îngrijoreze. Au mers din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită dar, la o analiză amănunțită, i-au găsit un chist pe ovar, scrie mirror.co.uk.

După cinci zile în care a fost supusă diferitelor investigații și i s-a comunicat că are o tumoare. A fost un adevărat șoc pentru ea și pentru familia ei. Din păcate, tânăra a încetat din viață, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai funcționeze.

×
Subiecte în articol: cancer simptome medic spital a murit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close