Antena 3 CNN Life Oameni S-a trezit din comă și a aflat că este căsătorită cu alt bărbat. Ce a facut soțul te va lasa cu gura căscată  

S-a trezit din comă și a aflat că este căsătorită cu alt bărbat. Ce a facut soțul te va lasa cu gura căscată  

S-a trezit din comă și a aflat că este căsătorită cu alt bărbat. Ce a facut soțul te va lasa cu gura căscată  
Sursa foto: Facebook
03 Iul 2018   •   12:08

Jeff și Angela Hartung se află în prima etapă a relației lor deși sunt deja căsătoriti de 17 ani. 

Angela a fost victima unui accident rutier în urmă cu aproape cinci ani, când trecea printr-o intersecție în New York. Ea a suferit o traumă cerebrală și a fost în comă timp de aproximativ o lună. Când s-a trezit, era prinsă în trecut și nu își mai amintea nimic.
  
 "Nu îmi amintesc nimic, am vrut să îmi văd cei doi copii și, m-am gândit că aveau 2 și 8 ani dar ei aveau defapt 17 și 23 de ani", a spus ea. 
  
Angela nu avea nicio amintire din ultimii cincisprezece ani ai vieții ei. Se gândea că era încă căsătorită cu primul ei soț, care murise însă demult, și nu avea nicio amintire despre cea de-a două căsătorie cu Jeff, care l-a lăsat pe acesta cu o întrebare mai neobișnuită: Cum treci de la a fi un simplu străin, înapoi la soț? 

El a început prin a acoperi fiecare centimetru din casă cu imagini și amintiri ale zilelor mai fericite. Apoi a început să-și curteze din nou soția și cel mai important, nu a părăsit-o niciodată. Asta a funcționat, iar la începutul acestei luni, înconjurați de prieteni și de familie Jeff și Angela au început următorul capitol din povestea poveștilor lor, reînnoindu-și jurămintele în Central Park din New York. 

Bineînțeles, această experiență dureroasa ar fi rupt multe căsnicii dar Jeff crede că accidentul a făcut exact opusul. 
  
 "Cred sincer că acest lucru să întâmplat pentru un motiv. De câte ori am spus, aș vrea să mă întorc în trecut și să fac ceva din nou? Eu am ajuns să fac asta", a spus bărbatul.

Sursă: CBS 
  

×
Subiecte în articol: poveste de dragoste coma accident rutier
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close