Antena 3 CNN Life Oameni  Acest citat a lui Steve Jobs arată perfect diferența dintre oamenii obișnuiți și miliardari 

 Acest citat a lui Steve Jobs arată perfect diferența dintre oamenii obișnuiți și miliardari 

 Acest citat a lui Steve Jobs arată perfect diferența dintre oamenii obișnuiți și miliardari 
13 Ian 2019   •   14:35

Miliardarii gândesc diferit de oamenii obișnuiți, iar Steve Jobs care a murit cu o avere de aproximativ 10.2 miliarde de dolari nu era o excepție de la regulă.

Întrebat cum gândesc miliardarii, fondatorul Apple a răspuns într-un fel care rezumă perfect diferența de mentalitate față de oamenii de rând: „Tot ceea ce ne inconjoară și numim viată a fost creat de oameni care nu sunt cu nimic mai speciali decât tine, iar tu poți schimba orice vrei, poți avea o influență, poți construi lucruri pe care cei din jur să le foloseasca”.

Conform experțiilor, această mentalitate este tipică miliardarilor, care văd lumea că pe ceva dinamic, pliabil, și nu ca o entitate statică. Toți oamenii de succes cred că lumea poate fi ușor schimbată și modelată dacă se ia o inițiativă și se muncește pentru schimbarea dorită. 

Această mentalitate nu înseamnă că oamenii bogați sunt mai deștepți sau că au un anumit avantaj asupra altor persoane ci pur și simplu că sunt gata să muncească pentru ceea ce își doresc.

Steve Siebold, care a intervievat peste 1.200 dintre cei mai bogați oameni din lume explică: „Când oamenii bogați au nevoie de bani, nu se întreabă dacă este posibil, ei pur și simplu încep să creeze soluții care să le rezolve problemele.”

În final, milirdarii sunt ca noi, oamenii de rând, iar ceea ce face diferența este voința și puterea pe care o au de a face o schimbare, fără să se concentreze numai asupra banului.  

Sursă: Business Insider
  

×
Subiecte în articol: steve jobs
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close