Antena 3 CNN Life Oameni Câtă imaginație să ai? Ce a făcut această femeie pentru a primi cadouri întrece orice imaginație

Câtă imaginație să ai? Ce a făcut această femeie pentru a primi cadouri întrece orice imaginație

Câtă imaginație să ai? Ce a făcut această femeie pentru a primi cadouri întrece orice imaginație
Sursa foto: Sursă: Twitter
12 Sep 2018   •   15:46

O femeie din California a încercat să păcălească mai multe persoane de pe rețelele de socializare pentru a îi face cadouri în valoare de peste 11.000 dolari despre care a spus că le va dona pompierilor. 

Ashley Bemis, o femeie de 28 de ani din San Clemente, California, a pretins că este căsătorită cu un pompier pe nume Shane Goodman pentru a primi donații în valoare de 11.000 de dolari cash și cadouri, inclusiv pături, șosete și alimente, potrivit The Los Angeles Times. Problema este că bărbatul nici măcar nu există , chiar dacă Ashley a încercat să îl facă să pară cât mai real posibil în mediul online. 

În timpul unui incendiu mare din California, tânăra a postat pe Facebook că soțul ei se află în mijlocul tragediei: "Am primit un mesaj astăzi de la Shane spunând că se simte ca în iad printre flăcări." 

Pe data de 10 august ea a cerut ajutor prietenilor de pe Facbook pentru a strânge pături, mâncare, saltele și alte provizii necesare în caz de incendiu. Conform poliției, după ce a stârns aceste lucruri le-a vândut pentru 11.000 dolari. Autoritățiile și-au dat seama de schemă după ce un angajat al stației de pompieri a devenit suspicios și l-a căutat în baza de date, descoperind că acesta nu există.  

Ușor-ușor poliția a început să descopere că aceasta nu este singura șmecherie a tinerei și că Ashley are o istorie lungă de farse. În trecut, această s-a prefăcut că este însărcinată pentru a primi cadouri și a le vinde. 

”Am colectat, de asemenea, unele dovezi legate de escrocherii din trecut, inclusiv unele posibile sarcini false ", au declarat autoritățiile. 

Cazul este încă investigat iar poliția încurajează persoanele care i-au donat orice fel de bun femeii să contacteze autoritățiile.  

Sursă: HuffPost 

×
Subiecte în articol: cadouri ancheta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close