Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Românul care a inventat bicicleta electrică din lemn, unică în lume

Eroul Zilei. Românul care a inventat bicicleta electrică din lemn, unică în lume

Eroul Zilei. Românul care a inventat bicicleta electrică din lemn, unică în lume
Sursa foto: foto- captura Antena 3
17 Mai 2018   •   11:36

Planuri mari pentru câştigătorul Bursei SAB - "Propulsăm viitorul". Inventatorul Gigi Maier va investi premiul in valoare de 5.000 lei in perfecționarea prototipului său.

Românul a reușit să impresioneze juriul cu invenția sa unica pe plan mondial, bicicleta electrica din lemn la care a lucrat nu mai puţin de 2 ani şi jumătate. Bursa oferită de SAB, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, sprijină inventatorii români, care promovează în esență România, prin invențiile lor. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României se preocupă constant de susținerea și promovarea inventicii și cercetării românești, răsplătind de fiecare dată excelența.  Gigi Maier este câștigătorul Bursei SAB - "Propulsăm viitorul".

Gigi Maier s-a făcut remarcat în fața juriului cu invenția sa. Încă de mic a fost pasionat de lemn, iar asta i-a adus o carieră de producător de mobilier. Inventatorul spune că va investi premiul în perfecționarea prototipului său. Planurile sale nu se opresc aici. 

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei bicicleta lemn
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close