Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Jurnalista care promovează România

Eroul Zilei. Jurnalista care promovează România

Eroul Zilei. Jurnalista care promovează România
20 Dec 2017   •   12:07

Andreea Bogdan este un jurnalist atipic. Și-a propus să ignore realitatea neagră și să promoveze doar știrile pozitive. S-a îndrăgostit de şansa de a transmite, prin camera video, energia locurilor frumoase, de a promova oamenii cu adevărat talentați şi valoroși şi de a arăta lumii întregi că o ţară, România, poate fi o ţară mai bună. Andreea Bogdan ne prezintă zi de zi frumusețea județului Alba. Mai mult, a pus bazele unui concept nou de televiziune online, convinsa că judetul Alba este atât de frumos şi de surprinzător, încât merită să fie cunoscut de o lume întreagă.  

Și-a început activitatea ca și educatoare la vârsta de 19 ani, iar în paralel a studiat jurnalismul. Din anul doi de facultate s-a angajat și la o televiziune locală. A fost și momentul în care s-a îndrăgostit de această lume și mai ales de șansa pe care o ai, ca prin prisma camerei video, să transmiți energia pozitivă a locurilor frumoase, să promovezi oamenii cu adevarat talentați și valoroși și să arăți lumii întregi ca o țară, România, poate fi o țară mai bună.

Andreea Bogdan, căci despre ea vorbim, ne prezintă zi de zi frumusețea județului Alba. În prezent este corespondent al postului public de radio ( Radio România Actualitati), prezentator de evenimente și a pus bazele alături de un partener( Lucian Craiu) a unui concept nou, de televiziune online, care așa se și numește, ab.ro. Județul Alba e atât de frumos și surprinzător, încât merită, spune ea, să afle despre asta o lume întreaga. Visul ei este să arate prin materiale video de calitate locurile frumoase pe care le are județul Alba, poveștile de succes din zonă și, mai ales, oamenii locului.

×
Subiecte în articol: Eroul Zilei Alba televiziune
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close