Antena 3 CNN Life Oameni Eroul Zilei. Medicul Bogdan Ene se întoarce în țară și vrea să trateze pacienții români

Eroul Zilei. Medicul Bogdan Ene se întoarce în țară și vrea să trateze pacienții români

Eroul Zilei. Medicul Bogdan Ene se întoarce în țară și vrea să trateze pacienții români
Sursa foto: foto- captura Antena 3
13 Iul 2018   •   12:11

Bogdan Ene are 38 de ani şi este medic neurochirurg la Spitalul Militar din Paris. A plecat din ţară de mai bine de zece ani timp în care a participat la nenumarate studii clinice şi lucrări ştiinţifice în domeiul neurochirurgiei onologice şi pediatrice.

Unul din domeniile în care a a dobândit o vastă expertiză este cel al intervenţiilor chirurgicale în cazul traumelor suferite de militarii răniţi în teatrele de operaţiuni.

Acum, spune că vrea să salveze vieţi şi în România, unde plănuieşte să revină pentru ca pacienţii să beneficieze de cele mai noi tehnici medicale, la care în prezent nu au acces.

Are specializări în tehnici endoscopice de neurochirurgie, neurochirurgie oncologică și neurochirurgie pediatrică pe care le-a obținut în perioada 2009-2013 la Lyon, în Franța, și o vastă experiență ca medic primar Neurochirurgie la cunoscutul Spital Militar Val de Grace din Paris, unde profesează încă din 2013. 

A participat la nenumarate studii clinice și lucrări științifice, iar prin colaborarea cu Clinica Neuroaxis dorește ca și pacienții din România să beneficieze de cele mai noi tehnici medicale precum și de descoperiri recente care pot salva vieți.

×
Subiecte în articol: Spitalul Militar paris medic Eroul Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close