Antena 3 CNN Life Oameni Lucrul despre care nu trebuie niciodată să vorbești la prima întâlnire 

Lucrul despre care nu trebuie niciodată să vorbești la prima întâlnire 

Lucrul despre care nu trebuie niciodată să vorbești la prima întâlnire 
21 Apr 2018   •   12:25

Prima întâlnire este intodeauna un moment în care avem emoții și vrem să facem o impresie cât mai bună. În ziua de astăzi, este foarte posibil ca atunci când ieșim la prima întâlnire, să fie și prima oară când vedem persoană respectivă, datorită aplicațiilor de dating și a internetului. Mai ales în aceste cazuri, este foarte important să facem o impresie bună, de la imbrăcăminte până la subiectele de conversație.  

James Preece, specialist în lumea dating-ului, sfătuiește că la prima întânire să evităm orice subiect greu sau negativ. Accesta spune că pentru a avea o întâlnire reușită, trebuie să păstrăm o atutudine pozitivă și să nu aducem în discuție nici un subiect negativ, nici măcar vremea de afară. Acesta explică pentru The Independent: “La prima întâlnire vrei să pui doar întrebări simple și pozitive”. 

Conform acestuia, oricât de tentant ai fi să întrebi despre foste relații, planuri mari de viață sau familie, aceste subiecte sunt de evitat prima oară când te întâlnești cu cineva. Dacă ții discuția pozitivă, vei fi și tu la rândul tău văzut în acest fel și asociat cu o experiență bună.  

Deasemenea, este bine să pari intereset de subiectele care îl pasionează pe partener și să fii sincer. Subiectele care trebuie neapărat evitate la o prima întâlnire sunt politica, viziunile despre problemele sociale si economice și de ce fostele relații nu au reușit. 

Dacă urmezi aceste sfaturi și menții o atitudine pozitivă, este garantat că vei ajunge la o a două întâlnire cu persoană respectivă și poate chiar veți începe o frumoasă călătorie împreună.

Sursă: The Independent

×
Subiecte în articol: relatii sfaturi
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close