Antena 3 CNN Life Oameni "Nu credeam că oamenii pot fi atât de cruzi". O fetiţă bolnavă, ţinta unor atacuri dezgustătoare pe internet

"Nu credeam că oamenii pot fi atât de cruzi". O fetiţă bolnavă, ţinta unor atacuri dezgustătoare pe internet

"Nu credeam că oamenii pot fi atât de cruzi". O fetiţă bolnavă, ţinta unor atacuri dezgustătoare pe internet
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Mar 2015   •   14:19

O fetiţă de doi ani a devenit ţinta unor atacuri dezgustătoare pe internet, după ce mama sa a postat o poză cu ea pe Facebook.

Micuţa Mariah, care suferă de o boală rară, a împlinit de curând doi ani. Kyra, mama ei, a vrut să marcheze acest moment postând o poză cu fetiţa pe reţeaua de socializare. Nu era pregătită pentru ceea ce avea să urmeze.

Imaginea cu fetiţa a generat mii de comentarii negative din partea unor necunoscuţi. „Nu credeam că oamenii pot fi atât de cruzi. Unii au spus că seamănă cu un monstru. Fetiţa mea nu este un monstru, este o persoană reală”, spune femeia.

Din fericire, nu puţini au fost cei care i-au sărit în apărare fetiţei şi mamei ei. Şi până la sfârşitul zilei, comentariile răutăcioase au fost depăşite numeric de cele pozitive, de susţinere.

„Un copil este o bucurie, suntem fericiţi că o avem pe Mariah”, a spus mama fetei, potrivit KTLA 5 News.

Mariah suferă de o boală rară, numită „Two Duplication Syndrome”. Copila a depăşit deja aşteptările medicilor în ceea ce priveşte speranţa de viaţă.




×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close