Antena 3 CNN Life Oameni Un bărbat de peste 450 de kg a fost mutat cu macaraua. Operaţiunea a durat 7 ore!

Un bărbat de peste 450 de kg a fost mutat cu macaraua. Operaţiunea a durat 7 ore!

Un bărbat de peste 450 de kg a fost mutat cu macaraua. Operaţiunea a durat 7 ore!
22 Apr 2015   •   16:05

Pompierii, Asociaţia Spitalelor din Rhode Island (SUA) şi o firmă de macarale au reuşit într-un efort comun să transporte un pacient supraponderal la o clinică de specialitate.

Brian Butler (foto) se luptă de peste 10 ani cu kilogramele în plus şi cu depresia. El cântăreşte nu mai puţin de 454 de kilograme.

Clinica în care era internat până acum va fi închisă din cauza unei datorii de peste două milioane de dolari, iar Butler trebuia mutat în altă unitate medicală, la fel ca restul pacienţilor.

"Brian Butler este un pacient cu nevoi medicale foarte complicate şi a fost nevoie de o coordonare eficientă între mau maulte instituţii administrative. Sănătatea şi siguranţa sa au fost prioritare pentru noi în timpul transportului. Întreaga operaţiune a durat şapte ore, pe o distanţă de 13 km, de la o clinică la alta", spune Michael Raia, un reprezentant al autorităţilor locale.

Butler doreşte o operaţie în care să îi fie implantat un bypass gastric, dar până acum nu a găsit niciun medic dispus să efectueze această intervenţie chirurgicală, destul de riscantă, având în vedere situaţia delicată a pacientului.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close