Antena 3 CNN Life Pastorul familiei lui Brad Pitt face dezvăluiri despre cum era ”ținut din scurt” starul american

Pastorul familiei lui Brad Pitt face dezvăluiri despre cum era ”ținut din scurt” starul american

Pastorul familiei lui Brad Pitt face dezvăluiri despre cum era ”ținut din scurt” starul american
Sursa foto: Foto: Brad Pitt/Twitter
24 Sep 2016   •   18:48

Brad Pitt s-a născut și a crescut într-o familie de baptiști devotați din Springfield, Missouri, susține pastorul care îl cunoaște pe starul american încă din vremea când era copil, scrie Daily Mail.

Pastorul Paul Swadley a povestit că părinții actorului nu lipseau nicio săptămână de la biserică, ba chiar erau însoțiți mereu de fiul lor cel mare, Brad Pitt.

"L-am botezat la vârsta de 9 sau 10 ani”, a spus pastorul, care acum s-a pensionat și locuiește la aproximativ 15 minute de casa în care a copilărit Brad Pitt.

Rugat să comenteze posibila altercație a starului american cu fiul său, adoptiv, Maddox, pastorul a răspuns că, uneori, ”este nevoie și de corecție fizică”.

”Unii copii au nevoie și de o palmă la fund, însă sfatul meu este să nu o faci atunci când ești nervos”, a spus pastorul.

Presa vuiește că Angelina Jolie ar fi cerut divorțul după un incident care a avut loc la bordul unui avion particular, miercuri, 14 septembrie, la care au asistat și cei şase copii ai cuplului - 3 biologici, Shiloh (10 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 8 ani, şi 3 adoptaţi - Maddox (14 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (11 ani). Potrivit unei surse citate de site-ul tmz.com, Maddox ar fi încercat, verbal, să o apere pe Angelina, care se certa cu Brad.

×
Subiecte în articol: Brad Pitt
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close