Antena 3 CNN Life Produsele de post pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată. Sunt foarte toxice pentru organism

Produsele de post pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată. Sunt foarte toxice pentru organism

Produsele de post pe care nu ar trebui să le cumperi niciodată. Sunt foarte toxice pentru organism
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2018   •   10:43

Crenvursti vegetali, pateurile si salamul de soia sunt pline de chimicale menite sa suplineasca lipsa materiei prime – carne, lapte si oua, si duc ideea de purificare a organismului in derizoriu.

Nutritionistii sfatuiesc credinciosii cum sa aleaga cele mai bune produse de post si cum sa le combine ca sa nu devina anemici pana la Paşte.

In categoria produselor nocive intra pateurile vegetale si „mezelurile”, din cauza continutului mare de „E-uri” sau alte sintetice menite sa faca produsul sa semene cat mai mult la gust, miros si culoare cu alimentul pe care il imita, informează doctorulzilei.ro.

„Pateul din soia contine la fel de multi aditivi ca cel animal, poate chiar mai multi. La fel si salamul, si crenvurstii de post sau snitelul, care mai e si prajit. In niciun caz nu trebuie sa mancam zilnic astfel de produse”, recomanda dr. Eduard Adamescu, medic nutritionist.

Dintre toate produsele de soia, cea mai sanatoasa este branza tofu. Pe locul urmator se afla laptele de soia, pe care il puteti consuma zilnic.

×
Subiecte în articol: post toxic
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close