Antena 3 CNN Life S-a lansat un nou tip de şcoală. Ocupaţia creează tot mai mulţi milionari

S-a lansat un nou tip de şcoală. Ocupaţia creează tot mai mulţi milionari

S-a lansat un nou tip de şcoală. Ocupaţia creează tot mai mulţi milionari
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2017   •   12:32

Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de jocurile video competitive (esports), iar în Singapore s-a deschis chiar şi o academie care vrea să transforme gamerii în jucători profesionişti.

Sportul electronic a devenit un adevărat fenomen şi piaţa de esports este estimată să ajungă la 1.5 miliarde de dolari în trei ani de zile. În prezent, jucătorii de Dota 2 sunt cei mai bine recompensaţi pentru orele petrecute în faţa calculatoarelor: primii 9 jucători din clasamentul jucătorilor cu cele mai mari câştiguri din esports au obţinut peste 2 milioane de dolari în conturi, informează money.ro.

 
“Am fost un jucător profesionist, dar mi-am dat seama că avantajul meu consta în cunoaşterea strategiei şi că reflexele mele nu sunt la fel de bune ca a altor jucători şi m-am gândit să-mi folosesc cunoştiinţele să-i învăţ pe alţii cum să devină jucători profesionişti”, spune unul dintre antrenorii academiei de gaming deschise la Singapore.

 

În cadrul academiei tinerii se pot pregăti şi pentru joburi auxiliare esports precum: comentatori, antrenori, analişti, echipă de producţie etc.

×
Subiecte în articol: şcoală milionari jocuri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close