Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Te hidratezi cum trebuie?

Te hidratezi cum trebuie?

Te hidratezi cum trebuie?
22 Iul 2014   •   16:33
Apa este unul dintre cele mai importante elemente ale vieții. Iar în anotimpul călduros, hidratarea este de departe unul dintre pilonii sănătății noastre. Știți deja că nu trebuie să beți mai puțin de 2 litri de apă pe zi, dar Ela Crăciun, prezentatoarea emsiunii ”Numai de bine” și a știrilor matinale de weekend de la Antena 3 scrie pe blogul său cum putem să ne hidratăm corect.



Un truc pentru  organism este să consumăm alimente cu unconținut ridicat de apă: salată verde, castraveți, ardei și nu numai. Evitați cafeaua, pentru că aceasta deshidratează.



 Toată lumea vorbeşte despre hidratare, iar pe timp de vară, aceasta trebuie să fie o prioritate pentru oricine. Specialiştii spun că o bună hidratare este esenţială pentru sănătate deoarece fiecare celulă din corp are nevoie de apă, hidratarea fiind vitală pentru funcţiile de bază ale organismului, precum reglarea temperaturii corpului, a tensiunii arteriale, buna funcţionare a celulei nervoase, bună funcţionare a tubului digestiv şi nu numai. Întreg organismul uman are nevoie de apă pentru a face faţă efortului, dar şi altor provocări.”, a scris Ela pe www.elacraciun.ro.



Mai multe detalii găsiți aici.

×
Subiecte în articol: hidratare ela craciun
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close