Antena 3 CNN Life Soția i-a cerut să scoată în oraș o altă femeie. Bărbatul i-a rămas recunoscător pe viață

Soția i-a cerut să scoată în oraș o altă femeie. Bărbatul i-a rămas recunoscător pe viață

Soția i-a cerut să scoată în oraș o altă femeie. Bărbatul i-a rămas recunoscător pe viață
Sursa foto: foto: pixabay.com
05 Mai 2016   •   09:46

O poveste emoționantă despre relația de cuplu după 20 de ani de căsnicie face înconjurul lumii. Într-o seară, soția și-a rugat partenerul de viață să scoată în oraș o altă femeie.

După 20 de ani de căsnicie o femeie a venit la soțul ei și i-a spus un lucru care l-a surprins în mod plăcut pe acesta: ”Te iubesc, dar știu că mai este o femeie care te iubește cel puțin la fel de mult ca mine și căreia i-ar plăcea să petreacă timp cu tine”.

Soția i-a dat voie bărbatului ei să o scoată în oraș, la cină și la un film, pe această cealaltă femeie. Era vorba despre mama bărbatului, care rămăsese văduvă cu 19 ani în urmă. De atunci, prins cu serviciul și familia, acesta a trecut foarte rar să o viziteze.

Omul nu a mai stat pe gânduri și exact în acea seară și-a sunat mama să îi facă invitația la cină și la film. Așa cum era de așteptat, mama bărbatului a crezut inițial că s-a întâmplat ceva, pentru că altfel nu-și putea explica apelul la o oră atât de târzie.

”Mă gândeam că poate ți-ar plăcea să petrecem puțin timp împreună. Doar noi doi”, i-a spus atunci bărbatul.

”Bineînțeles că mi-ar plăcea foarte mult”, a fost răspunsul femeii.

Vineri seara,  soțul a mers la mama lui pentru a lua de acasă. Era emoționat, pentru că nu mai petrecuse de multă vreme timp cu aceasta. La rândul ei, femeia părea că este în al nouălea cer. Se aranjase, își coafase părul și avea un zâmbet mare pe față. Îmbrăcase rochia pe care a purtat-o și la ultima aniversare a căsătoriei cu soțul ei și își anunțase prietenele să nu o sune pentru că este în oraș cu fiul ei.

La restaurant, bărbatul a luat un meniu și a început să-i citească mamei lui preparatele, pentru a o ajuta să decidă ce va mânca. ”Exact așa îți citeam și eu din meniu când erai mic”, și-a amintit bătrâna.

Continuarea, pe Unica.ro.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close