Antena 3 CNN Life Știinţă O femeie care credea că soțul o înșală a ajuns la medic. Ce au descoperit doctorii în capul ei. Este un caz unic

O femeie care credea că soțul o înșală a ajuns la medic. Ce au descoperit doctorii în capul ei. Este un caz unic

O femeie care credea că soțul o înșală a ajuns la medic. Ce au descoperit doctorii în capul ei. Este un caz unic
Sursa foto: Foto: freeimages.com
28 Apr 2016   •   17:06

O femeie din Turcia, în vârstă de 43 de ani, a devenit brusc obsedată de faptul că soțul ei ar fi fost infidel. Ea a început să caute prin telefon şi prin obiecte personale ale bărbatului, însă în momentul în care și-a dat seama că omul nu ascundea nimic, a apelat la medici.

”Femeia a venit la un consult în ianuarie 2015, solicitând ajutor medical pentru paranoia ei despre comportamentul soţului”, a declarat doctorul C. Onur Noyan, psihiatru de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Istanbul.

La consult, femeia a raportat probleme cu somnul şi faptul că a devenit anxioasă şi iritabilă. Pentru că nu a mai avut niciodată un astfel de atac, medicii au realizat mai multe teste suplimentare, pentru a găsi cauza biologică a simptomelor ei.

Doctorii i-au descoperit un chist mare la creier, cunoscut sub denumirea de chist porencefalic situat în lobul frontal din dreapta. Aceste chisturi se formează în ţesutul structural al creierului şi sunt umplute cu lichid cerebrospinal.

Sursă: Live Science

×
Subiecte în articol: sot turcia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close