Antena 3 CNN Life Suferea de anorexie când a rămas însărcinată, iar medicii nu i-au dat vești bune. ”Vocile din capul meu îmi spuneau: nu mânca!”

Suferea de anorexie când a rămas însărcinată, iar medicii nu i-au dat vești bune. ”Vocile din capul meu îmi spuneau: nu mânca!”

Suferea de anorexie când a rămas însărcinată, iar medicii nu i-au dat vești bune. ”Vocile din capul meu îmi spuneau: nu mânca!”
Sursa foto: Foto captura: Antena 3
19 Apr 2017   •   20:52

O tânără care suferea de anorexie a vorbit despre lupta pe care a dus-o cu boala începând cu momentul în care a aflat că este însărcinată.

Lucy, în vârstă de 25 de ani, din Liverpool, a povestit într-o emisiune televizată cum a ajuns să fie diagnosticată cu depresie, bulimie și anorexie în adolescență, precum și modul în care sarcina i-a schimbat viața, scrie Daily Mail.

Ea a recunoscut că i-a fost greu să se uite în oglindă și să vadă cum corpul ei se modifică iar abdomenul se mărește din ce în ce mai mult. 

De asemenea, Lucy a vorbit și despre dificultatea cu care se hrănea, totul în numele copilului ei nenăscut încă.

„Trebuia să hrănesc o altă persoană și să o țin în viață deși, în același timp, vocile din capul meu îmi spuneau nu mânca! Dar, totodată, alte voci îmi spuneau, mânâncă, cum îndrăznești să-i faci rău!

Deși susține că este încă extrem de afectată de cum arată, nașterea primului ei copil i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții.

 

×
Subiecte în articol: sarcina anorexie
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close