Antena 3 CNN Life Timp de 12 ani, această bătrânică a îmbrățișat soldații din aeroport. Ce s-a întâmplat în ziua în care a lipsit

Timp de 12 ani, această bătrânică a îmbrățișat soldații din aeroport. Ce s-a întâmplat în ziua în care a lipsit

Timp de 12 ani, această bătrânică a îmbrățișat soldații din aeroport. Ce s-a întâmplat în ziua în care a lipsit
Sursa foto: sursa: perfectmedia.tv
24 Aug 2016   •   11:04

Începând cu 2013, Elizabeth Laird se ducea la aeroport ca să-și arate respectul față de armată. Femeia de 83 de ani îl îmbrățișa pe fiecare soldat, care mergea să-și îndeplinească serviciul militar.

Acesta era un gest mic, însă cu o mare semnificație: femeia le dădea câte un pic de căldură, le arăta respectul său celor care apărau țara și care plecau spre locuri, din care puteau să nu se mai întoarcă, potrivit perfectmedia.tv.

Și asta nu era tot! Când soldații se întorceau din misiune, Elizabeth era tot acolo și iarăși îi îmbrățișa. Ea a devenit un fel de erou local și lumea îi spunea gingaș „doamna cu îmbrățișările”.

Pe parcursul a 12 ani Elizabeth a îmbrățișat 500.000 de soldați!

Însă într-o zi ea n-a mai apărut la aeroport… Timp de 11 ani, Elizabeth s-a luptat cu cancerul mamar și în acea zi ea fost nevoită să se întoarcă la spital ca să continue lupta.

Când soldații i-au observat lipsa, ei au decis să facă ceva memorabil. Au mers la spital și i-au întors lui Elizabeth toate acele îmbrățișări aducând din nou fericirea pe chipul femeii.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close