Antena 3 CNN Life Trucuri simple. Cum să faci ca parfumul să țină mai mult

Trucuri simple. Cum să faci ca parfumul să țină mai mult

Trucuri simple. Cum să faci ca parfumul să țină mai mult
26 Sep 2016   •   17:36

Se spune că aroma parfumului reprezintă personalitatea celei care-o poartă. Dar, chiar şi unele parfumuri de foarte bună calitate nu persistă mai mult de două ore. În plus, parfumurile sunt destul de scumpe și nu ne dorim ca în doar câteva minute acesta să se evapore, scrie Jurnalul Național.

Un parfum este bogat în alcool, care tinde să se evapore în cazul în care nu este aplicat în mod corect sau nu este depozitat într-un  loc răcoros și lipsit de lumină. Există câteva etape care trebuie testate și care ne ajută ca parfumul să persiste mai mult timp.

Dacă ești una dintre persoanele care vrea ca mirosul să persiste întreaga zi, vei dori întotdeauna un parfum puternic, de calitate, care să se mențină proaspăt pe tot parcursul zilei.
Dacă ai încercat mai multe trucuri pentru a face parfumul să persiste și nu au oferit niciun rezultat, iată câteva sfaturi care o să te ajute:

1. Locul de depozitare

Dacă vrei ca mirosul parfumului să persite mai mult, depozitează sticlele într-un loc lipsit de soare și întunecos. Se spune că lumina puternică și căldura poate duce la schimbarea compoziției chimice din parfum, iar acest lucru duce la reducerea calității acestuia. În schimb, sticla parfumului trebuie depozitată într-un loc răcoros și uscat, departe de razele soarelui și de căldură. De asemenea, evită păstrarea sticlelor în baie.

Mai multe, AICI.

×
Subiecte în articol: parfum
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close