Antena 3 CNN Life Un medic estetician dezvăluie secretele frumuseţii: "Iubiţi-va, faceţi dragoste, nu mâncaţi carne de porc, renunţaţi la sala"

Un medic estetician dezvăluie secretele frumuseţii: "Iubiţi-va, faceţi dragoste, nu mâncaţi carne de porc, renunţaţi la sala"

Un medic estetician dezvăluie secretele frumuseţii: "Iubiţi-va, faceţi dragoste, nu mâncaţi carne de porc, renunţaţi la sala"
29 Iul 2015   •   11:27

Medicul estetician Kasem, care a operat o mulţime de vedete din România, a dezvăluit care este de fapt secretul frumuseţii. El consideră că alimentaţia şi hidratarea aunt extrem de importante pentru toată lumea, însă şi sexul.

"Vreți să fiți frumoși? Iubiți-vă! Faceți dragoste! Și ca să rămâneți frumoși, mâncați carne, orice carne în afară de porc, porcul nu este bun pentru oameni. Apoi ar trebui să mâncați salată, luați legume de sezon, proaspete și mâncați salată, dar asta numai după orele 12-13, nu mai devreme! De asemenea, trebuie neapărat să beți apă, foarte, foarte multă apă... cam 3 litri de apă pe zi. Nu beți ceaiuri, sucuri, băuturi alcoolice sau mai știu eu ce, beți apă!. Beți apă, nu alte prostii! În afară de asta, vă mai recomand să faceți mișcare și nu la sală, renunțați la această idee. Alergați în parc, e cel mai sănătos lucru! Și așa cum spuneam la începutul discursului, la sfârșitul zilei, faceți dragoste! Dragostea vă face să fiți cei mai frumoși oameni!"
a spus el in cadrul unui eveniment.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close