Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă 1 Mai si vremea de plaja se apropie! Carmen Bruma iti spune cum sa scapi de kilogramele in plus - Iata cateva solutii eficiente!

1 Mai si vremea de plaja se apropie! Carmen Bruma iti spune cum sa scapi de kilogramele in plus - Iata cateva solutii eficiente!

1 Mai si vremea de plaja se apropie! Carmen Bruma iti spune cum sa scapi de kilogramele in plus - Iata cateva solutii eficiente!
16 Apr 2018   •   20:03

Se apropie 1 Mai iar vacanta de vara nu e departe! In curand vei proba hainele de vara, pantalonii scurti si costumele de baie. Gasesti mai jos cateva solutii concrete care sa te ajute sa fii multumita de aspectul tau fizic:

1. Incearca sa elimini pentru inceput alimente precum; cascavalul ,branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din faina alba, mezelurile, dulciurile si bauturi gen : alcool, sucuri dulci, frappe-uri

2. Nu manca nimic dupa apusul sorelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc , sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa. Oricare dintre variante poate functiona cu conditia sa fii perseverent. Gasesti pe canalul meu de youtube mai multe exemple de antrenamente! Continuarea AICI.

 

 

×
Subiecte în articol: Carmen Bruma kilograme dieta 1 mai
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close