Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce să-i faci unei femei, în pat, ca sa nu te părăsească niciodată

Ce să-i faci unei femei, în pat, ca sa nu te părăsească niciodată

Ce să-i faci unei femei, în pat, ca sa nu te părăsească niciodată
20 Sep 2015   •   10:47

Dincolo de satisfactia barbatului, de regula mai usor de multumit, reusita unei relatii de cuplu se bazeaza mult pe satisfactia sexuala a femeii. Un barbat care vrea sa-si pastreze iubita cat mai mult timp alaturi trebuie sa se asigura ca ea este satisfacuta din punct de vedere sexual.

Durata si fericirea unei relatii de cuplu depind in mare masura de bunastarea psihica, emotionala si sexuala a femeii, caci, indiferent cat de autosuficienti se considera barbatii, stabilitatea si sansele de reusita ale unei relatii sunt influentate in mai mare masura de femei. Iar sexul conteaza enorm, in pofida tuturor preconceptiilor potrivit carora viata in cuplu nu graviteaza in jurul sexului. Insa o viata sexuala implinita face relatia sa dureze si partenerii sa se inteleaga intre ei mai bine decat daca doar ar sta de vorba si nu ar face sex.

Astfel ca un barbat care nu-si concepe propria viata fara iubita lui alaturi trebuie sa invete sa o satisfaca sexual si constant, sa i se daruiasca total pentru ca ea sa-l aprecieze in adevaratul sens, nu doar sa-l iubeasca. De fapt, aprecierea femeii fata de barbat este unul dintre pilonii esential bunului mers al relatiei de cuplu.

Un barbat care vrea sa fie apreciat de femeia de langa el si sa o multumeasca sexual in toate privintele trebuie sa fie constient ca sexul, in cazul ei, are un caracter puternic emotional. Asadar, sexul nu se rezuma la trei saruturi, cunilingus de doar un minut si miscarea vanjoasa de du-te-vino ce culmineaza cu ejacularea lui, ci inseamna acel comportament sexual ce arata dorinta si fascinatia barbatului fata de femeie prin gesturi.

Iata ce presupun aceste gesturi sexuale care pot asigura satisfactia femeii in pat si devotamentul ei fata de partener.

1. Nu te avanta direct asupra zonele erogene

Un barbat care se arunca direct asupra sanilor si a fundului da dovada doar de disperare sexuala. Chiar la inceputul partidei de sex, in timpul preludiului, el nu trebuie sa se avante asupra zonele erogene ale femeii. Barbatii tind sa se limiteze la gat, la sani si la zona pubiana in timpul preludiului, dar corpul femeii are si alte zone demne de atatat in timpul preludiului. Un barbat care vrea sa demonstreze cat de mult isi apreciaza sexual femeia de langa si sa obtina acel devotament suprem din parte ei trebuie sa acorde atentie, in timpul preludiului, “intregii femei”, cu alte cuvinte – si picioarelor, si spatelui, si abdomenului si mainilor. Astfel ea se va simti iubita in totalitatea ei.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: pat femeie cuplu relatie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close