Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum scapi de celulită cu ajutorul zaţului de cafea. Efectele, vizibile în 30 de minute

Cum scapi de celulită cu ajutorul zaţului de cafea. Efectele, vizibile în 30 de minute

Cum scapi de celulită cu ajutorul zaţului de cafea. Efectele, vizibile în 30 de minute
de O.P.    |    30 Apr 2014   •   13:21

Zatul de cafea este unul dintre cele mai eficiente remedii cand vine vorba despre defectele corpului unui femei. Datorita compozitiei sale si a substantelor nutritive din cafea, zatul de cafea are un efect cat se poate de benefic asupra pielii, a tenului si a parului nostru. Pentru un par sanatos si stralucitor, se aplica zat de cafea pe cap.

Parul trebuie sa fie uscat si se maseaza pielea capului foarte bine. Se acopera capul cu un prosop si se lasa sa actioneze timp de 15 minute, apoi se clateste. Acest tratament va face ca parul sa devina mult mai stralucitor si mai matasos deindata. Totodata, zatul de cafea da personalitate parului de culoare inchisa.

Pentru celulita, se poate folosi zat de cafea amestecat cu ulei de masline, in loc de dieta anticelulitica. Se amesteca pana se obtine o pasta care se aplica pe zonele cu celulita si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Zonele se clatesc fara sapun si procedeul se repeta de cateva ori pe saptamana iar efectele sunt incredibile.

Citeşte mai multe pe www.lyla.ro

×
Subiecte în articol: celulita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close