Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Lasagna vegetariană, o gustare de vară cu puţine calorii pe care trebuie să o încerci!

Lasagna vegetariană, o gustare de vară cu puţine calorii pe care trebuie să o încerci!

Lasagna vegetariană, o gustare de vară cu puţine calorii pe care trebuie să o încerci!
Sursa foto: Foto: bonappetit.com
29 Iul 2015   •   12:24

Astăzi este Ziua Internaţională a Lasagnei. Dacă vrei sa încerci un preparat sănătos şi cu puţine calorii, înlocuieşte carnea din lasagna cu legume. Garantăm că nu o să îţi pară rău!

Iată ingredientele şi modul de preparare, aşa cum au fost ele prezentate de feminis.ro.

 Ingrediente:

1 cana (normala, de aproximativ 250 ml) de morcovi feliati; 1 cana de dovlecei feliati; 1/2 cana de ardei gras rosu, taiat cubulete; 1 cana de spanac tocat; 1 cana de branza cottage cu un continut scazut de grasime; 1/2 cana de branza ricotta cu un continut scazut de grasime; inlocuitori pentru 2 oua; 1 lingurita de busuioc proaspat si tocat; 1 lingurita de oregano proaspat si tocat; piper negru maruntit; 2 cani de sos marinara, cu un continut scazut de grasimi si de sodiu; 9 foi de paste lasagna, nefierte.

Mod de preparare:

1. Pentru a pregati legumele, gateste la aburi morcovii peste apa clocotita, timp de 2 minute. Adauga dovleceii si gateste-i la aburi inca 2 minute. Adauga ardeiul rosu si gateste-l la aburi alte 2 minute. Adauga spanacul si gateste-l la aburi 1 minut. Apoi indeparteaza legumele de pe sursa de caldura. Combina toate ingredientele ramase, cu exceptia sosului marinat si a foilor de lasagna.

Citeşte reţeta completă pe feminis.ro.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close