Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETĂ. Motivul surprinzător pentru care ai câteva kilograme în plus și ce trebuie să faci pentru a scăpa de ele

DIETĂ. Motivul surprinzător pentru care ai câteva kilograme în plus și ce trebuie să faci pentru a scăpa de ele

DIETĂ. Motivul surprinzător pentru care ai câteva kilograme în plus și ce trebuie să faci pentru a scăpa de ele
Sursa foto: Pixabay
25 Sep 2018   •   11:10

Un nou studiu din Statele Unite a descoperit de ce unii oameni au câteva kilograme inexplicabile în plus: pentru că sunt într-o relație.  
  
Conform studiului trei din patru americani care  se află într-o relație au o greutate mai mare decât ar trebui. În medie, fiecare participant s-a îngrășat 16 kilograme de când este într-o relație, dintre care aproape 8 kilograme în primul an de cuplu. În general, bărbații s-au îngrășat mai mult și mai rapid decât femeile.  
  
Experții sunt de părere că acest fenomen este cauzat de ieșirile și mâncatul frecvent în oraș de la începutul unei relații. De asemenea noile cupluri comandă mâncare acasă în loc să gătească și connsumă alcool mai frecvent decât dacă ar fi singuri.  
  
Un rezultat interesant al studiului este că 64% dintre participanți au declarat că odată ce și-au găsit partenerul de viață se simt comfortabili și nu le mai pasă atât de tare dacă se îngrașă sau nu.  
  
Pentru a remedia această problemă specialiștii sugerează cuplurilor să facă sport împreună și să se motiveze reciproc, ceea ce va duce la o greutate sănătoasă, pe termen lung plus îmbunătățirea relației.

Sursă: NY Post 

×
Subiecte în articol: kilograme in plus slabit relatii
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close