Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Rețeta care te scapă de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt! Încearcă această combinație!

Rețeta care te scapă de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt! Încearcă această combinație!

Rețeta care te scapă de kilogramele în plus într-un timp foarte scurt! Încearcă această combinație!
31 Iul 2015   •   15:00

Cei care cred ca este imposibil sa slabesti rapid si sa revii la forma corporala dorita la timp pentru a-ti putea etala costumul de baie preferat trebuie sa incercati neaparat aceasta bautura miraculoasa.

Ingrediente:


• 2.5 litri de apa
• 1 lingurita de ghimbir sub forma de praf
• 1 castravete de dimensiuni medii taiat in felii subtiri
• 1 lamaie de dimensiuni medii taiata in felii subtiri
• 12 frunze de menta

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele intr-un vas adanc, toarna apa peste ele si lasa-le sa stea peste noapte. A doua zi va trebui sa indepartezi frunzele de menta, feliile de lamaie si cele de castravete. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa torni bautura intr-un pahar si sa bei inghitituri mici din ea, de mai multe ori, pe tot parcursul zilei, pana cand vei termina jumatate din cantitate. O poti lua cu tine oriunde, fie ca mergi la cumparaturi, la piata sau la plimbare!

Jumatatea care a ramas o poti pastra la frigider timp de pana la doua zile, asa ca nu este nevoie sa prepari o bautura proaspata chiar in fiecare zi. Pentru a profita din plin de beneficiile sale, consuma aceasta bautura timp de 14 zile fara intrerupere. Nu are efecte secundare si te vei simti mai bine hidratat ca oricand. 14 zile vor fi suficiente pentru a-ti da seama singur, fara sa mai urci pe cantar, ca ai pierdut in greutate cateva kilograme bune!

De ce este aceasta bautura asa de eficienta pentru slabit?


Ingredientele din aceasta bautura sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra sanatatii si pentru eficienta lor cu privire la curatarea organismului si de sprijinire a procesului natural de detoxifierea. Folosirea acestor ingrediente intr-un singur preparat are ca rezultat o bautura deosebit de sanatoasa si perfect naturala. Pe langa o detoxifiere eficienta, vei scapa astfel si de grasimile in exces.

Castravetii:

Castravetii sunt una dintre acele legume cu continut de calorii foarte redus. Sunt bogati in fibre alimentare, sprijina alcalinizarea corpului, si actioneaza ca un diuretic natural. Castravetii sunt excelenti in curele de slabire.

Ghimbirul:

Cercetatorii din cadrul Centrului de Nutritie Umana de la Universitatea Columbia au descoperit ca bauturile calde pe baza de ghimbir induc o senzatie de satietate, prevenind, astfel, mancatul in exces.

Lamaia:

Fibra pectina continuta de lamai suprima si ea apetitul, plus ca lamaile sunt foarte eficiente pentru detoxifierea corpului. Lamaile ridica nivelul pH-ului pana la o valoare peste 7, ceea ce este extrem de benefic pentru organism. Acest lucru are loc atunci cand sucul este complet metabolizat, iar mineralele sale sunt raspandite pretutindeni prin organism pe calea sangelui.

Menta:

Menta este una dintre cei mai eficienti supresori naturali ai poftei de mancare, desi nu multi oameni sunt constienti de aceasta proprietate a plantei. In plus, menta confera bauturii un gust si o aroma imbietoare si racoritoare.

Apa:

Este foarte important sa mentii organismul bine hidratat si cel mai bun mod de a realiza acest lucru consta, pur si simplu, in cresterea consumului zilnic de apa. Pe langa faptul ca hidrateaza corpul, apa sprijina lubrieferea adecvata a muschilor si articulatiilor, reducand, totodata, si pofta de mancare. Sursa: secretele.com.

×
Subiecte în articol: dieta grasime reteta combinatie slabit
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close