Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Tot ce trebuie să știi despre dieta cu mere. Slăbești ușor în doar cinci zile

Tot ce trebuie să știi despre dieta cu mere. Slăbești ușor în doar cinci zile

Tot ce trebuie să știi despre dieta cu mere. Slăbești ușor în doar cinci zile
Sursa foto: Pixabay
12 Iul 2018   •   16:52

Merele ajută la scăderea în greutate, luptă împotriva cancerului, reduc riscul a două tipuri de diabet, previn formarea calculilor biliari, cresc imunitatea și previn apariția cataractei. Nu doar că te ajută să scazi în greutate, dar îți îmbunătățește întreaga sănătate. Trebuie să ai în vedere faptul că un antrenament regulat și o schimbare în stilul tău de viață te vor ajuta să slăbești repede și într-un mod sănătos.

Ce este dieta cu mere?

Dieta cu mere este un plan pe parcursul a 5 zile în care majoritatea porților de mâncare cuprind mere. În ziua 1 ai voie să mănânci un măr la micul dejun, prânz și cină. În ziua a doua, diferența constă că la prânz poți mânca și legume. În ultimele trei zile poți mânca fructe, proteine și lactate alături de mere la fiecare masă și poți bea sucuri naturale din fructe, smoothie-uri din legume. 

Cum funcționează dieta cu mere?

Componenta principală, merele, sunt bogate în minerale, vitamine, fibre și au puține calorii, în jur de 80-100 de calorii, depinzând de mărimea mărului. Sunt nutritive și benefice sistemului nervos, de aceea sunt incluse în multe diete. Fibra din mere previne absorția de grăsime. Merele te pot face să te simți plină pentru mult timp. Dacă mănânci un măr înainte de fiecare masă, îți va scădea senzația de foame și astfel nu vei mai mânca până la epuizare.

Planul dietei, pe elle.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close