Antena 3 CNN Opinii Ce ar face un tată dacă fetița lui ar fi violată. ”Nu spun că e o soluție, e doar o înștiințare ”

Ce ar face un tată dacă fetița lui ar fi violată. ”Nu spun că e o soluție, e doar o înștiințare ”

Ce ar face un tată dacă fetița lui ar fi violată. ”Nu spun că e o soluție, e doar o înștiințare ”
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2015   •   09:57

“Pentru că trăiesc pe altă lume, departe de tot ce înseamnă știri și evenimente, eu aflu totul cu o întârziere de 1-2 zile sau chiar și după un an. Așa se face că azi am aflat de marea agitație a populației României față de violul din Vaslui - cum îi va rămâne numele în istorie.(...)

În calitate de tată de fetiță drăgălașă, cu potențial de a ajunge tată de fată mișto în 3-4 ani, mi-am pus mai demult problema ce s-ar întâmpla în cazul în care copilul meu ar trece printr-o astfel de experiență. Și pentru că justiția, religia și regulamentul celebrului joc de societate numit "șeptică" sunt chestiuni inventate de oameni în scopuri pașnice, dar care, în timp, au dus la rezultate dezastruoase, iar eu nu mă împac cu niciuna dintre ele - pot dovedi cu martori că n-am mai jucat șeptică de peste 20 de ani - am ajuns în situația de a-mi răspunde la singura întrebare care contează cu adevărat pentru mine: sunt eu pregătit să renunț la tot, să intru la pușcărie, să-mi las familia fără sprijin și să fac față oprobiului celor 2 babe surde de pe scară în clipa în care l-aș căsăpi cu sânge rece, cu premeditare și lent pe cel care mi-ar abuza copilul? Ei bine, fără nici cea mai mică ezitare răspunsul e "da".

De ce nu agreez ideea de a lăsa justiția unanim acceptată să-și spună cuvântul într-o astfel de problemă? Pentru că nu știu cine a fost cel care într-o zi cu soare a stat și s-a gândit așa: "băi frate, ce pedeapsă să primească unu' care violează?". Apoi a căscat lung, plictisit, a scris X ani și a trecut la probleme mai grele gen " ce pedeapsă să-i dau unuia care se c**ă în fața guvernului?"

Citiți continuarea pe pagina de Facebook Iaacasă.ro.

Textul aparține unui medic român care a publicat patru volume intitulate ”Doctorul”, sub pseudonimul Victor Hip. Doctorul a scris alături de fetița sa și două cărți de povești. 
 
Citiți și: Despre oameni şi doctori, fără ură. Cum să treci peste greutăţi cu zâmbetul pe buze

×
Subiecte în articol: viol abuz abuz sexual viol Vaslui
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close