Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu este nemulţumit de actuala denumire a PMP

Traian Băsescu este nemulţumit de actuala denumire a PMP

Traian Băsescu este nemulţumit de actuala denumire a PMP
10 Oct 2015   •   14:14

Fostul președinte Traian Băsescu, care s-a înscris vineri în Partidul Mișcarea Populară (PMP), a declarat, sâmbătă, la Sinaia, la Colegiul Național al partidului, că nu îi place actuala denumire a formațiunii politice și recomandă schimbarea în "Mișcarea Populară".

El a mai spus că trebuie pregătit congresul partidului din 24 octombrie, scrie Agerpres.

''Pregătim congresul, e foarte important, trebuie să fie un congres de relansare a partidului și să aibă și semnificația lui în schimbarea denumirii. Mie nu îmi place PMP, mă consult cu voi, eu zic să fie 'Mișcarea Populară', fără 'P' în față'', a spus Traian Băsescu la Colegiul Național al PMP.

Fostul președinte a făcut referire, pe larg, și la situația migranților, în contextul în care a spus că puține țări mai guvernează acum pe bază de doctrină, ci pe priorități.

''Marea majoritate sunt orientate pe priorități, trebuie să acceptăm că în Mișcarea Populară sunt curente mai la stânga, mai la dreapta (...). Treaba noastră nu vor fi numai alegerile, care sunt importante, ci să generăm idei pentru România'', a spus Traian Băsescu.

În privința migranților, fostul șef al statului a spus că ''România trebuie să fie fermă, ideea liderilor europeni că oricâți ar veni, repartizăm noi în diverse țări, este o idee care încurajează fluxul de migranță, aici nu sunt lucruri pe care să le legăm de o doctrină sau de o opțiune''.

În timpul discursului, a sunat telefonul lui Traian Băsescu, care a devenit de altfel public când acesta și-a arătat adeziunea la PMP.

''Să vorbești 24 de ore la telefon cu cetățenii e un exercițiu pe care îl recomand tuturor care candidează'', a spus Traian Băsescu.

La Sinaia are loc, la Hotel Palace, Colegiul Național al PMP.

La Colegiul Național se va discuta și despre prioritățile politice ale PMP pentru perioada imediat următoare.

×
Subiecte în articol: Partidul Miscarea Populara
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close