Antena 3 CNN Politică Bogdan Chirieac, despre desemnarea lui Dacian Cioloş: Orice se va întâmpla, va fi decontat de preşedintele Iohannis

Bogdan Chirieac, despre desemnarea lui Dacian Cioloş: Orice se va întâmpla, va fi decontat de preşedintele Iohannis

Bogdan Chirieac, despre desemnarea lui Dacian Cioloş: Orice se va întâmpla, va fi decontat de preşedintele Iohannis
10 Noi 2015   •   22:17

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, marţi, la "Sinteza Zilei", nominalizarea pentru fotoliul de premier făcută astăzi de preşedintele Klaus Iohannis, respectiv Dacian Cioloş. 

"România nu se află într-o criză. Au fost nişte alegeri, politicienii trebuiesc luaţi în serios. Poate unii nu ne plac, dar chiar şi aceştia au fost aleşi. În democraţie esenţial este votul. O ţară ca România are nevoie de partide politice. Dacă numai premierul ar fi fost tehnocrat, aş fi înghiţit asta, cu condiţia să fi fost propus de un partid. În spatele propunerii se afla şi voinţa poporului, exprimată prin Parlament. Sunt nişte reguli, aşa trebuie să funcţioneze democraţia. Nu cred că în ţara asta cineva ar trebui să îşi asume ca persoană rolul Parlamentului. Domnul Iohannis a beneficiat de o umbrelă, guvernul Ponta. De acum, orice se va întâmpla, va fi decontat de preşedintele Iohannis. Este singurul care are legitimitate mare. Dânsul ar fi trebuit să fie ultima redută" a afirmat Bogdan Chirieac.

Mihai Gâdea a adresat şi două întrebări pentru această seara: Care este cea mai importantă aşteptare pe care o aveţi de la viitorul prim-ministru? şi Ce nu aţi vrea să facă vreodată acesta?

Puteţi răspunde pe pagina de Facebook a emisiunii sau pe adresa [email protected]

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close