Antena 3 CNN Politică 100 de minute. Motive pentru care Ponta ar trebui să demisioneze în opinia deputatului PNL Ovidiu Raeţchi

100 de minute. Motive pentru care Ponta ar trebui să demisioneze în opinia deputatului PNL Ovidiu Raeţchi

100 de minute. Motive pentru care Ponta ar trebui să demisioneze în opinia deputatului PNL Ovidiu Raeţchi
de S.T.    |    03 Iul 2015   •   18:08

Deputatul PNL de Diaspora, Ovidiu Raeţchi, a declarat, vineri, la "100 de minute cu Alessandra Stoicescu", că în acest moment, unul important pentru ţară, se pune în umbră legitimitatea Guvernului României, iar premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia.

"Mergem într-o zonă de Guvern din ce în ce mai ilegitim şi din ce în ce mai greu frecventabil de către partenerii europeni. Vă reamintesc că în Uniunea Europeană nu am avut decât un caz, cazul Berlusconi, în care un premier era cercetat penal", a declarat deputatul PNL.

"Se pune în umbră legitimitatea Guvernului României într-un moment important pentru ţară", a opinat el, făcând referire la faptul că premierul Victor Ponta este acuzat de fapte ilegale.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au adus la cunoştinţă premierului Victor Ponta, în 5 iunie, că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

DNA a cerut atunci Camerei Deputaţilor să avizeze urmărirea penală pe numele premierului şi pentru conflict de interese, însă solicitarea a fost respinsă de către deputaţi, în 8 iunie.

PNL strânge semnături împotriva lui Victor Ponta

"Această strângere de semnături vine ca să auzim ce au de spus alegătorii pe acest subiect. Alegătorii, până în 2016, în mod normal, nu vor veni la urme să spună ce au de spus pe tema asta", a mai spus deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu"

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close