x close

Fii alături de noi!

100 de minute: PSD, trădat din interior. 12 primari din Vâlcea vor candida din partea PNL

de A.M.P   •   29 Ian 2016   •   17:39
PSD e lovit de trădare în prima lună a anului. Liberalii au anunțat că 12 primari social-democrați vor candida de fapt din partea PNL la alegerile locale, arătând că pe listă mai sunt alți doi edili în această situație.

Potrivit voceavalcii.ro, ar fi vorba de mai mulți primari din Vâlcea. Mai exact, de edilii din localitățile Amărăști, Drăgoești, Danicei, care a semnat deja adeziunea la PNL, Fârtățești, Valea Mare, Șușani, Roești, Stoenești, Stroești, Diculești, Pesceana și Ionești.

În tot acest timp, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Braşov, că partidul pe care îl conduce, alături de UNPR, ALDE şi UDMR, nu este de acord cu modificarea legii alegerilor locale şi că, în aceste condiţii, nu crede că premierului Dacian Cioloş va mai face vreun demers pentru modificarea acesteia.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati