Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Senatorul PNL care l-a criticat pe Iohannis, mesaj pentru liberalii care doresc excluderea lui din partid

100 de minute: Senatorul PNL care l-a criticat pe Iohannis, mesaj pentru liberalii care doresc excluderea lui din partid

100 de minute: Senatorul PNL care l-a criticat pe Iohannis, mesaj pentru liberalii care doresc excluderea lui din partid
08 Iun 2016   •   17:26

Senatorul liberal Cristian Bodea, care a criticat PNL că a ascultat de Klaus Iohannis și a marcat, din această cauză, un eșec la alegerile din 5 iunie, a afirmat la ”100 de minute” că o eventuală excludere a sa din partid va confirma ”toate acuzațiile de dictatură de la Cotroceni”.

”Sper că nu fac greșeala asta”, a spus Cristian Bodea, întrebat de Alessandra Stoicescu dacă se teme acum că va fi exclus din PNL.

”Ar confirma toate acuzațiile de dictatură de la Cotroceni. Ar fi o formă de pedeapsă de la Cotroceni care vine și de la cei care ascultă orbește de el”, a mai spus Bodea.

Senatorul PNL a vorbit la Antena 3 despre cum i s-a cerut în repetate rânduri, de către partid, să nu mai critice activitatea președintelui. ”Eu fac de râs strategia partidului de a-l adula pe Iohannis”, a spus Bodea.

”Eu vreau să fiu liber și să mă comport ca un liberal adevărat”, a răspuns Cristian Bodea la întrebarea lui Adi Ursu în legătură cu ce plan de rezervă are în cazul în care va fi exclus din partid.

”PNL s-a transformat în aplaudacul președintelui!”

Cristian Bodea spunea în prima zi după alegerile locale că nu cere neapărat demisia liderilor PNL, ci cere un congres prin care să fie finalizată fuziunea PNL+PDL și să fie ales un om care să reprezinte această formațiune politică, iar PNL ”să nu se mai ascundă după Iohannis”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul Cristian Bodea le reproșează liderilor PNL că au promovat servilismul faţă de preşedinte ca singură strategie de partid.

"La Bucureşti, rezultatul era previzibil din toamnă, de când au venit cu poezia cu Buşoi - omul preşedintelui. Asta a fost strategia lui Iohannis sau a cui a gândit-o de la Cotroceni. Am fost la genunchiul PSD-ului. Asta dovedeşte că pe oameni i-a durut în cot de ce au avut ei de spus. Au avut mesaje tâmpite, strategie tâmpită. 'Soluţia capitală pentru Bucureşti'. Păi soluţia capitală e decapitarea. Ce mesaje sunt astea? Facem mişto de noi. Totul a fost gândit foarte prost, pentru că s-a pornit de la ideea că Iohannis e tare şi noi trebuie doar să fim la vot ca să fim eroi. Nu-i adevărat. Românul nu e prost, românul gândeşte”, a scris Bodea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close