x close

Fii alături de noi!

100 de minute: Traian Băsescu racolează primarii fostului PDL ca să revină la butoanele puterii

de A.M.P   •   17 Mar 2016   •   18:11
100 de minute: Traian Băsescu racolează primarii fostului PDL ca să revină la butoanele puterii 482
Foto: Agerpres

Traian Băsescu face tot posibilul să obțină un scor mare la alegerile locale și, pentru că nu are un partid înregistrat, soluția pe care a găsit-o e racolarea primarilor din fostul PDL, actualul PNL. Astfel, strategia lui este să profite de nemulțumirile existente încă între vechii liberali și pedeliști.

Cu mai puţin de trei luni înainte de alegeri, partidul lui Traian Băsescu are încă probleme cu acordarea personalităţii juridice.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a contestat înscrierea în Registrul Partidelor Politice a formaţiunii Mișcarea Populară, iar cauza se va rejudeca în complet de divergenţă mâine, potrivit stiripesurse.ro.

Traian Băsescu declara, în urmă cu două zile, că este esențial ca Mișcarea Populară să se prezinte în alegerile locale cu programe credibile, arătând totodată că nu s-a hotărât încă dacă va candida la Primăria Capitalei.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati