Antena 3 CNN Politică Dragnea demisionează, dar COORDONEAZĂ PSD: Rămân la dispoziţia partidului

Dragnea demisionează, dar COORDONEAZĂ PSD: Rămân la dispoziţia partidului

Dragnea demisionează, dar COORDONEAZĂ PSD: Rămân la dispoziţia partidului
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mai 2015   •   19:23

Update 19.23 - Liviu Dragnea a renun'at la func'ia de pre;edinte executiv al PSD, dar se va ocupa, în continuare, de coordonarea unor activităţi din partid, a anunţat, miercuri, preşedintele PSD, Victor Ponta, la sediul partidului.

"Am discutat la CEXn de agenda noastră pentru 2016-2020, pentru alegerile locale şi parlamentare. (...) Toţi membrii CEXn am susţinut că Dragnea a fost desemnat de noi toţi coordonator al campaniei din 2012, că am luat decizia de a-l suspenda pe Băsescu şi bine am făcut. (...) Liviu Dragnea va fi în continuare coordonatorul programului nostru naţional 2016-2020 şi în această calitate va îădeplini toate sarcinile pe care CEX le consideră importante", a spus Ponta, miercuri, după şedinţa comitetului executiv.
 
Şeful PSD a apreciat că decizia justiţiei de a-l condamna pe Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului este "nedreaptă", astfel că, Liviu Dragnea "va fi în continuare partenereul meu în ce am început în 2010 şi ce cred că vom continuta cu sucees şi în 2016".

La rândul său, Dragnea a spus că va rămâne în continuare la dispoziţia partidului.
 
"Rămân în continuare la dispoziţia partidului. Comitetul exeutiv a hotărât împreună cu Victor Ponta că e nevoie de cineva care să facă această muncă, de a coordona activitatea politică a PSD, pentru perioada 2016-2020. Îl voi sprijini pe Andrei Dolineaschi, îl voi sprijini pe Victor Ponta", a adăugat Dragnea.
 
"De asemenea, voi fi partener cu Victor Ponta la negocieri politice în coaliţie", a conchis Liviu Dragnea.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close