Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: A critica textele validate de CCR inseamnă a extinde nepermis competentele Comisiei Europene

Adrian Năstase: A critica textele validate de CCR inseamnă a extinde nepermis competentele Comisiei Europene

Adrian Năstase: A critica textele validate de CCR inseamnă a extinde nepermis competentele Comisiei Europene
13 Noi 2018   •   16:54

Adrian Năstase comentează, într-o postare pe blogul personal, declarațiile de marți ale prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene despre justiția din România și raportul MCV.

"Astăzi, pentru a zecea oară, Frans Timmermans ne-a repetat metafora cu maratonul, fiind, probabil, sincer ingrijorat de situatia justitiei din România. Pot să sper că această abordare a candidatului Grupului Socialist din Parlamentul European la presedintia Comisiei va duce la un blat cinstit cu candidatul PPE si ca domnul Timmermans isi va incheia maratonul electoral, anul viitor, si va fi desemnat prim-vicepresedinte al Comisiei, conduse de PPE, si Inalt Reprezentant pentru politică externă  al UE, in viitorul mandat. Asa că să nu il certăm foarte tare.

Pozitia sa in chestiunea MCV poate avea si motive subiective. Asa că să il intelegem. L-am inteles noi si pe Barroso, care acum se „chinuie”  ca vicepresedinte la Banca de investitii Goldman Sachs., după ce s-a luptat cu coruptia din România."

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close