Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, mesaj pentru Klaus Iohannis, după uriașul miting PSD

Adrian Năstase, mesaj pentru Klaus Iohannis, după uriașul miting PSD

Adrian Năstase, mesaj pentru Klaus Iohannis, după uriașul miting PSD
11 Iun 2018   •   17:20

Adrian Năstase susține că mitingul PSD a arătat faptul că linia de fractură în societatea românească nu mai este cea ideologică sau cea economico-socală, ci una care are la bază "axa justitie/anti-corupție/abuzuri".

Potrivit fostului premier, cele „doua” Rom\nii se bat acum în mitinguri, comunicate, talk show-uri, scrisori la Bruxelles.

"

Poate ca presedintele Johannis nu realizeaza dar „referendumul pe justitie” a avut loc. Sigur, mitingul de sambata a aratat forta vitala a PSD, capacitatea sa de mobilizare – e adevarat intr-o formula mai curand specifica partidelor de dreapta si societatii civile – dar, in acelasi timp, el a exprimat, intr-un mod explicit, refuzul de a mai accepta sistemul de „justitie” construit de Basescu si camarila sa, continuat de regimul Johannis. Nu intamplator, opiniile separate la recenta decizie a CCR au fost exprimate de exponentii acestui sistem – Livia Stanciu si Daniel Morar, trimisi acolo, in sinecuri de noua ani pentru rolul avut in  distrugerea adversarilor politici.

Iata ca sambata s-au adunat in Bucuresti zeci, sute de mii de oameni care, de fapt, s-au saturat de abuzuri, de „erori judiciare”, de catuse, de interceptari, de „republica procurorilor” si pentru a spune ca „statul de drept” inseamna altceva".

Continuarea, pe adriannastase.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close