Antena 3 CNN Politică Adrian Nastase, despre rezultatul alegerilor locale: Într-o cameră dorm mai multe persoane, dar fiecare visează altceva

Adrian Nastase, despre rezultatul alegerilor locale: Într-o cameră dorm mai multe persoane, dar fiecare visează altceva

Adrian Nastase, despre rezultatul alegerilor locale: Într-o cameră dorm mai multe persoane, dar fiecare visează altceva
06 Iun 2016   •   17:27

Adrian Năstase comentează pe blogul său rezultatele alegerilor locale de duminică, dar menţionează şi strategia PSD pentru perioada care urmează.

''Intr-o scurtă analiză despre alegerile locale, pentru Agerpres, mentionam un proverb chinezesc  – „intr-o cameră dorm mai multe persoane dar fiecare visează altceva” – gândindu-mă la pregătirile pentru alegerile parlamentare.

Deocamdată, să consemnăm o victorie importantă a PSD, in Bucuresti. O victorie deosebită a Gabrielei Firea si a echipei de candidati de primari si de consilieri din Bucuresti. Responsabilitatea lor va fi foarte mare pentru alegerile din toamnă. S-a văzut si faptul că indemnul lui Zgonea de a schimba caii la cărută inainte de alegeri era gresit. Liviu Dragnea a umblat mult in teritoriu si a avut un rol important in mobilizarea militantilor si simpatizantilor PSD. Sigur insă că vor trebui intărite structurile de partid in unele judete (zona de nord a Moldovei, Transilvania, Călărasi, Prahova, etc). Va trebui gândit un mesaj diferentiat pentru zonele in care electoratul a sprijinit USB, va trebui elaborată o strategie de aliante ante- si post-alegeri, pentru formarea guvernului.

Eu nu cred că o motiune de cenzură pentru schimbarea guvernului acum are sens. Cred insă că ar trebui intărită eficacitatea parlamentului in săptămânile care au mai rămas'', a scris Adrian Năstase.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close