x close

Fii alături de noi!

Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală

de M.Z.   •   18 Ian 2016   •   20:09
Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală 418
Foto: Agerpres
Fostul premier Adrian Năstase spune, într-un comentariu postat luni pe blogul său, că România pierde pe toate fronturile, iar proiectul Schengen ”a devenit o glumă anuală”.
 
”Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală, în condițiile în care unele țări membre ale UE au anunțat deja suspendarea înțelegerii respective. România se bate în continuare pentru un MCV bun”, scrie fostul premier pe blog.
 
În ce privește politica internațională, aceasta este ”tot mai complicată”, iar țara noastră ”a devenit un copil ascultător, la remorca deciziilor marilor puteri”.
 
”Concluzia mea este clară. Complementar cu interesele comune în NATO sau UE, România trebuie să aibă mai mult curaj în afirmarea, în plan extern, a intereselor naționale – după ce și le va fi definit!”, își încheie Adrian Năstase textul.
 

poza

Actualitate

Radu Tudor: De 70 de ani, Moscova amenință România

De mai bine de 70 de ani, Moscova ameninta in permanenta Romania. Cand isi orienteaza retorica agresiva spre noi, cand rachetele. Ne-am obisnuit : Stalin, Brejnev, Putin – absolut nici o schimbare, scrie Radu...

28 Mai 2016  •  12:45

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati