x close

Fii alături de noi!

Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală

de M.Z.   •   18 Ian 2016   •   20:09
Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală 418
Foto: Agerpres
Fostul premier Adrian Năstase spune, într-un comentariu postat luni pe blogul său, că România pierde pe toate fronturile, iar proiectul Schengen ”a devenit o glumă anuală”.
 
”Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală, în condițiile în care unele țări membre ale UE au anunțat deja suspendarea înțelegerii respective. România se bate în continuare pentru un MCV bun”, scrie fostul premier pe blog.
 
În ce privește politica internațională, aceasta este ”tot mai complicată”, iar țara noastră ”a devenit un copil ascultător, la remorca deciziilor marilor puteri”.
 
”Concluzia mea este clară. Complementar cu interesele comune în NATO sau UE, România trebuie să aibă mai mult curaj în afirmarea, în plan extern, a intereselor naționale – după ce și le va fi definit!”, își încheie Adrian Năstase textul.
 

poza

Actualitate

Numele României, într-un mare scandal de spionaj din SUA. Mesajul transmis de hacker

Numele României apare în cel mai mare scandal de spionaj din SUA, a scris cotidianul New York Times.  Victoria lui Hillary Clinton în alegerile care i-au asigurat candidatura la președinția...

28 Iul 2016  •  23:26

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati