x close

Fii alături de noi!

Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală

de M.Z.   •   18 Ian 2016   •   20:09
Adrian Năstase: România pierde pe toate fronturile. Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală 418
Foto: Agerpres
Fostul premier Adrian Năstase spune, într-un comentariu postat luni pe blogul său, că România pierde pe toate fronturile, iar proiectul Schengen ”a devenit o glumă anuală”.
 
”Proiectul Schengen a devenit o glumă anuală, în condițiile în care unele țări membre ale UE au anunțat deja suspendarea înțelegerii respective. România se bate în continuare pentru un MCV bun”, scrie fostul premier pe blog.
 
În ce privește politica internațională, aceasta este ”tot mai complicată”, iar țara noastră ”a devenit un copil ascultător, la remorca deciziilor marilor puteri”.
 
”Concluzia mea este clară. Complementar cu interesele comune în NATO sau UE, România trebuie să aibă mai mult curaj în afirmarea, în plan extern, a intereselor naționale – după ce și le va fi definit!”, își încheie Adrian Năstase textul.
 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati