Antena 3 CNN Politică Adrian Ursu: Eu nu am înţeles de ce preşedintele Iohannis a luat act de demisia lui Rus după o lună de zile

Adrian Ursu: Eu nu am înţeles de ce preşedintele Iohannis a luat act de demisia lui Rus după o lună de zile

Adrian Ursu: Eu nu am înţeles de ce preşedintele Iohannis a luat act de demisia lui Rus după o lună de zile
15 Iul 2015   •   20:25

Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a explicat, în ediţia de miercuri a emisiunii "La Ordinea Zilei", că Iohannis încearcă să se impună în faţa premierului şi a guvernului. 

 
"Klaus Iohannis a dorit să îşi ia un ascendent asupra guvernului, asupra premierului şi a marcat punctul, ca şi cu criticile aduse la Codul Fiscal."
 
Adrian Ursu a adăugat că nu înţelege de ce preşedintele Iohannis nu a luat act de demisia lui Rus timp de o lună de zile.
 
"Dincolo de toate, pe mine, din toată povestea asta, eu nu am înţeles de ce trebuie să fie Fifor. Eu am avut multe nelămuriri, dar ce nu am înţeles deloc este de ce astăzi a luat act domnul Iohannis act de demisia lui Rus. Cât a constatat că Fifor nu este apt să conducă Transporturile, nu a constatat că Rus şi-a dat demisia? De acum încolo începe interimatul lui Ioan Rus? Abia de acum încep să curgă zilele de "ministru demisionar" ale lui Rus?"
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close