x close

Fii alături de noi!

Acuzații grave la adresa lui Băsescu. Adriana Săftoiu, despre cum acționa fostul președinte

de 03 Feb 2016   •   01:04
Adriana Săftoiu face noi acuzaţii extrem de grave la adresa lui Traian Băsescu. 
 
Într-un text publicat de Adevărul.ro, fostul consilier prezidenţial susține că în acea convorbire telefonică, în urma căreia Băsescu spune că a dat-o afară, nu a fost vorba de nicio trădare şi că de fapt fostul preşedinte s-a autodenunţat. 
 
Săftoiu povesteşte că în martie 2007, un fost coleg din PD a sunat-o să se plângă de relaţia proastă cu fostul preşedinte. ”I-am răspuns”, spune liberala, că ”nu aş avea cum să îi ajut, pentru că Traian Băsescu este dominat de singura lui colaboratoare, Elena Udrea”. 
 
”A doua zi, Traian Băsescu mi-a reproşat exact acest cuvânt: a domina. Cum mi-am permis să spun asta? E adevărat, atunci nu existau atâtea dovezi câte s-au adunat la finalul celor 10 ani de mandat. Dar, pentru mine, erau suficiente ca să înţeleg raportul de forţe. În logica lui Traian Băsescu, se numeşte trădare să nu fii de acord cu opţiunile lui care nu aveau legătură cu interesul naţional”, spune Adriana Săftoiu.
 
poza

Actualitate

Weekend bulversant pentru bucureşteni. Traseele mai multor tramvaie se modifică

În vederea executării unor lucrări de reparaţie a căii de rulare de pe Bd. Basarabia, în zona intersecţiei cu Şos. Morarilor, în zilele de 2 și 3 iulie 2016, liniile din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, anunţă RATB într-un comunicat.

01 Iul 2016  •  16:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Serghei Mizil, vedenii stranii cu nepotul mort în accident: "Vorbeam cu el”

Serghei Mizil este unul dintre personajele mondene mereu cu zâmbetul pe buze şi glumele fac parte din rutină. Totuşi, există ceva ce nu ştie multă lume: poate vorbi cu cei plecaţi dintre noi. Cora,...

01 Iul 2016  •  15:41

sati