x close

Fii alături de noi!

Acuzații grave la adresa lui Băsescu. Adriana Săftoiu, despre cum acționa fostul președinte

de 03 Feb 2016   •   01:04
Adriana Săftoiu face noi acuzaţii extrem de grave la adresa lui Traian Băsescu. 
 
Într-un text publicat de Adevărul.ro, fostul consilier prezidenţial susține că în acea convorbire telefonică, în urma căreia Băsescu spune că a dat-o afară, nu a fost vorba de nicio trădare şi că de fapt fostul preşedinte s-a autodenunţat. 
 
Săftoiu povesteşte că în martie 2007, un fost coleg din PD a sunat-o să se plângă de relaţia proastă cu fostul preşedinte. ”I-am răspuns”, spune liberala, că ”nu aş avea cum să îi ajut, pentru că Traian Băsescu este dominat de singura lui colaboratoare, Elena Udrea”. 
 
”A doua zi, Traian Băsescu mi-a reproşat exact acest cuvânt: a domina. Cum mi-am permis să spun asta? E adevărat, atunci nu existau atâtea dovezi câte s-au adunat la finalul celor 10 ani de mandat. Dar, pentru mine, erau suficiente ca să înţeleg raportul de forţe. În logica lui Traian Băsescu, se numeşte trădare să nu fii de acord cu opţiunile lui care nu aveau legătură cu interesul naţional”, spune Adriana Săftoiu.
 
poza

Actualitate

ZIUA COPILULUI 2016, sărbătorită de Google cu un logo special. Ce să faci de ZIUA COPILULUI 2016

ZIUA COPILULUI 2016. Ca de fiecare dată în ultimii, Google celebreză ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Trimite un mesaj frumos de ZIUA COPILULUI 2016! ZIUA COPILULUI 2016 "Ziua copiilor patriei, a...

01 Iun 2016  •  02:18

poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati