Antena 3 CNN Politică ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucător al Stelei candidează la primărie

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucător al Stelei candidează la primărie

ALEGERI LOCALE 2016. Un fost jucător al Stelei candidează la primărie
14 Apr 2016   •   14:38

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul fotbalist Ion Viorel, în prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzău, şi-a anunţat, joi, intrarea în cursa pentru Primăria municipiului Buzău din partea PSRO, scrie agerpres.

'Astăzi, 14 aprilie 2016, am acceptat oferta politică a PSRO şi m-am înscris în filiala buzoiană a acestui partid, cu această ocazie îmi anunţ oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului Buzău sub culorile partidului condus de Mircea Geoană', a declarat joi Ion Viorel, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul jucător al echipelor Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi VFL Bochum susţine că a luat această decizie din mai multe motive.

'Am decis să intru în bătălie pentru primărie din următoarele motive: partidele politice tradiţionale şi-au dovedit limitele şi capacitatea de a oferi soluţii concrete la problemele adevărate ale oamenilor, nivelul de corupţie a ajuns de neacceptat, buzoienii au nevoie de dezvoltare, de protecţie socială şi am soluţiile necesare pe care să le implementez', a mai declarat sursa citată.

Preşedintele executiv al PSRO Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a declarat că Ion Viorel a performat în întreaga sa carieră sportivă şi managerială şi că speră că va performa şi în administraţie'.

În cursa pentru Primăria municipiului Buzău şi-au mai anunţat intenţia de a candida peste 10 alţi candidaţi.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 alegeri
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close