Antena 3 CNN Politică Alegeri locale parțiale Teleorman. Numărătoarea paralelă: Violeta Ionescu, noul primar al comunei Olteni

Alegeri locale parțiale Teleorman. Numărătoarea paralelă: Violeta Ionescu, noul primar al comunei Olteni

Alegeri locale parțiale Teleorman. Numărătoarea paralelă: Violeta Ionescu, noul primar al comunei Olteni
Sursa foto: Foto: Facebook/Eugen Tomac
11 Iun 2017   •   23:42

Alegeri locale parțiale Teleorman. Violeta Ionescu (PMP) a câştigat alegerile în comuna Olteni, la o diferenţă de 150 de voturi faţă de principalul contracandidat, Emilian Mărcuşanu (PSD), pe ultimul loc situându-se Marian Iordache (PNL), a anunţat, duminică seara, preşedintele PMP Teleorman, Adrian Florescu, după încheierea numărătorii paralele.

Alegeri locale parțiale Teleorman. "O să fiu prietenul tuturor locuitorilor. Simt emoţii, multe emoţii. Mulţumesc tuturor celor care au fost aproape de mine. A fost o perioadă foarte grea, dar a meritat. Priorităţile o să le stabilesc cu toţi locuitorii comunei Olteni. Întâi stăm de vorbă şi apoi hotărâm" , a declarat după numărarea voturilor, pentru AGERPRES, Violeta Ionescu.

Alegeri locale parțiale Teleorman. Noul primar al comunei Olteni are 44 de ani şi este angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice în oraşul Videle.

Alegeri locale parțiale Teleorman. Violeta Ionescu a participat pentru a doua oară la alegerile locale din comuna Olteni.

Alegeri locale parțiale Teleorman. La alegerile locale parţiale de duminică, la vot, s-au prezentat 64,48% dintre cei aproximativ 2.500 de votanţi înscrişi pe listele electorale, în cele două secţii, din satele Olteni şi Perii Broşteni.

Alegeri locale parțiale Teleorman. Comuna Olteni a făcut parte dintre cele 49 de localităţi în care s-au organizat alegeri după ce, în luna martie 2016, Instituţia Prefectului a emis ordin de suspendare din funcţie a primarului Emilian Mărcuşanu (PSD), aflat în stare de incompatibilitate, condamnat pentru abuz în serviciu la un an de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: PMP
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close