Antena 3 CNN Politică ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu critică apelul lui Cioloș ca românii să voteze ”cu PNL sau USR"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu critică apelul lui Cioloș ca românii să voteze ”cu PNL sau USR"

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Băsescu critică apelul lui Cioloș ca românii să voteze ”cu PNL sau USR"
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2016   •   23:13

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a calificat drept "ciudată" şi "departe de a fi onestă" abordarea aleasă de premierul Dacian Cioloş în mesajul prin care a chemat electoratul să se prezinte la vot şi să voteze cu "PNL sau USR".

"E ciudată abordarea lui Dacian Cioloş şi departe de a fi acea abordare onestă, ştiţi, că ăsta e chipul care i se zugrăveşte lui, de om onest. (...) Dacian Cioloş îşi menţine linia de lipsă de onestitate: votaţi sau PNL sau cu Nicuşor (Dan - n.r.)", a declarat Traian Băsescu, întrebat la un post de televiziune, cum comentează mesajul transmis de premierul Dacian Cioloş prin care a cerut electoratului să voteze, duminică, cu USR sau PNL pentru ca proiectele începute de Guvernul său să poată continua, scrie Agerpres.

Cât despre îndemnul adresat românilor de a se prezenta la vot duminică de preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele PMP a spus că nu s-a simţit emoţionat. "Preşedintele, recunosc, că nu m-a emoţionat deloc, că a spus că ăsta e mesajul pentru naţiune, să meargă la vot".

Preşedintele PMP a spus că un factor important care a contribuit la această situaţie este legea electorală.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close