Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tânără de 24 de ani, prima pe listele PNL la Camera Deputaților în Brașov

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tânără de 24 de ani, prima pe listele PNL la Camera Deputaților în Brașov

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tânără de 24 de ani, prima pe listele PNL la Camera Deputaților în Brașov
24 Oct 2016   •   12:38

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Partidul Naţional Liberal filiala Braşov a stabilit sâmbătă lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, pe prima poziţie la Senat aflându-se deputatul Daniel Zamfir, iniţiator al legii dării în plată, în timp ce la Camera Deputaţilor pe primul loc se află o tânără de 24 de ani, Mara Mareş.

Potrivit unui comunicat PNL transmis duminică AGERPRES, la Senat ordinea pe listă este următoarea: Daniel Zamfir, actual deputat, în Colegiul 1 Braşov (zona Făgăraş), Dragoş David, director al Agenţiei Metropolitane Braşov, şi Sorin Mănduc, fost primar al municipiului Făgăraş.

Lista pentru Camera Deputaţilor lista este deschisă de Mara Mareş, urmată de actualul deputat Gabriel Andronache, Carmen Ferghete-Ţop - actual consilier local al municipiului Braşov, Marius Neculoiu şi Aurelian Danu.

"Propunem o echipă care îmbină tinereţea, o solidă pregătire profesională, experienţă şi un bun potenţial de reprezentare. Este cea mai bună echipă a celui mai puternic partid din judeţul Braşov şi suntem convinşi că răspunde aşteptării majorităţii electoratului, astfel încât după alegerile parlamentare PNL Braşov să-şi menţină prima poziţie între partidele reprezentate în judeţul nostru", a declarat Adrian Veştea, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Braşov, citat în comunicatul de presă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PNL alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close