Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sloganul USR - ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine” - greșit înțeles. Care este forma corectă?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sloganul USR - ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine” - greșit înțeles. Care este forma corectă?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sloganul USR - ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine” - greșit înțeles. Care este forma corectă?
de M.Z.    |    20 Oct 2016   •   23:51

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Sloganul de campanie al USR, ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”, nu este, de fapt așa cum l-am înțeles majoritatea dintre noi. Cel puțin asta a spus Manuel Costescu, primul membru din Guvernul Cioloş, care a demisionat pentru a candida la alegeri din partea USR.

”Este o neînțelegere. Sloganul este <în sfârşit ai cu cine>. Se adresează, de fapt, votanților. Că ei au cu cine să voteze. Nu este ”, ferească Dumnezeu”, a spus Manuel Costescu, joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că formaţiunea pe care o conduce susţine platforma ”România 100” lansată de şeful Guvernului şi a prezentat sloganul de campanie al partidului: ”Dacian Cioloş, în sfârşit ai cu cine”.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close