Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, atac la adresa ministrului Justiţiei din guvernul Cioloş: „Doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeaşi opinie”

Alina Gorghiu, atac la adresa ministrului Justiţiei din guvernul Cioloş: „Doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeaşi opinie”

Alina Gorghiu, atac la adresa ministrului Justiţiei din guvernul Cioloş: „Doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeaşi opinie”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Alina Gorghiu
de S.T.    |    06 Dec 2016   •   19:47

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marţi, că PSD şi ministrul Justiţiei, Raluca Prună, nu îşi doresc o lege a răspunderii magistraţilor.

„La PSD nu există legea răspunderii magistraţilor. Domnul Cazanciuc, viitor ministru al Justiţiei în Guvernul Dragnea, nu dă doi bani pe acest cadrul legislativ care ar putea duce la diminuarea derapajelor din Justiţie. PSD nu are această lege în programul de guvernare, ba domnul Cazanciuc susţine că nu are nevoie de această lege. Este pe aceeaşi lungime de undă cu doamna Prună din acest punct de vedere”, a spus aceasta la DC News.

Alina Gorghiu a afirmat că „Prună egal PSD egal Cazanciuc”.

„La nivel de opinie pe legea răspunderii magistraţilor aş spune doamna Prună egal PSD egal Cazanciuc. Au aceeaşi opinie, că nu este nevoie de legea răspunderii magistraţilor”, a subliniat Gorghiu.

Informațiile au fost prezentate, marți seară, la Antena 3.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „La ordinea zilei”

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close