Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, atac la candidații PSD la sectoarele Capitalei: O tocăniță!

Alina Gorghiu, atac la candidații PSD la sectoarele Capitalei: O tocăniță!

Alina Gorghiu, atac la candidații PSD la sectoarele Capitalei: O tocăniță!
Sursa foto: Foto: Facebook / Alina Gorghiu
18 Mar 2016   •   18:04

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, la Ploiești, referindu-se la anunțul PSD privind candidații la sectoarele Capitalei că decizia social-democraților este "o tocăniță din care nu se știe cât va înțelege electoratul de stânga".

"Vreau să vă spun că este o ciorbă, o tocăniță decizia PSD-ului de astăzi. La anumite sectoare merg cu UNPR-ul, la altele împreună cu UNPR și susținerea ALDE. Trebuie să vină cu un tabel să își aducă aminte public de fiecare dată la ce sectoare merg cu UNPR-ul, la ce sectoare ... (...) E o tocăniță din care nu știu cât va înțelege electoratul lor de stânga", a spus Gorghiu, citată de Agerpres.

Co-președintele PNL a adăugat că Gabriela Firea este un candidat pe care liberalii îl vor monitoriza "cu maxim interes și atenție", punctând că orice candidat din partea PSD este un candidat puternic pentru PNL.

"Nu voi face ca Liviu Dragnea să arunc în derizoriu orice fel de candidatură a partidului cu care suntem în competiție pentru că în realitate e o luptă de unu la unul pe tot terenul, noi și PSD. Peste tot așa se vor tranșa lucrurile", a mai spus Alina Gorghiu.

Senatoarea Gabriela Firea este susținută de colegii din PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, după cum a anunțat vineri liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă susținută la finalul Comitetului Executiv Național al PSD.

Conducerea PSD, reunită în ședință, a validat candidații PSD pentru Primăria Capitalei și pentru sectoare.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close