Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu: Dacă PNL va propune un premier, acesta va fi Ludovic Orban

Alina Gorghiu: Dacă PNL va propune un premier, acesta va fi Ludovic Orban

Alina Gorghiu: Dacă PNL va propune un premier, acesta va fi Ludovic Orban
Sursa foto: Foto: Facebook/Alina Gorghiu
22 Iun 2017   •   16:33

Senatorul Alina Gorghiu, fost preşedinte al PNL, a declarat, joi, la Timişoara, că dacă PNL va propune un premier, acesta va fi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

Alina Gorghiu a afirmat că luni la ora 12.00 va avea loc o şedinţă a Biroului Politic Naţional al partidului, urmând să se decidă dacă PNL va merge în faţa preşedintelui Iohannis la consultări cu o propunere de prim-ministru.

Întrebată de către jurnalişti dacă sunt şanse ca PNL să propună un premier, Gorghiu a răspuns că "trebuie avute discuţii", urmând ca luni să aibă loc o şedinţă a Biroului Politic Naţional.

Senatorul PNL de Timiş a spus că dacă PNL va propune o persoană pentru funcţia de premier, aceasta va fi preşedintele partidului, Ludovic Orban.

„În mod firesc, dacă se va ajunge să propunem o persoană pentru funcţia de prim-ministru, ea va fi preşedintele partidului, dar repet, sunt etape de consultare internă pe care le vom face. Astăzi a fost o şedinţă a biroului executiv, luni urmează altă consultare amplă şi imediat după veţi afla mandatul cu care delegaţia PNL va merge la Cotroceni pentru aceste consultări", a conchis Alina Gorghiu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close